Corn-Boys/RIA-W F1 – Sluiskil F1 08-11-2014

CB/RIA trok direct na het eerste fluitsignaal de wedstrijd naar zich toe en wist de tegenstander zo onder een constante druk te zetten. Kansen bleven helaas uit. Er kon sporadisch een doelpoging worden ondernomen. Het was wachten totdat CB/RIA op een voorsprong zou komen. Toch bleef het opletten geblazen, de spelers van Sluiskil bleken over een razend snelle counter te beschikken.

Uiteindelijk na balverlies halverwege de eerste helft op de helft van Sluiskil ging het voor Sluiskil razendsnel over rechts en werd er knap en snoeihard schijnbaar onhoudbaar hoog in de korte hoek geknald. 0-1 voor Sluiskil. De in grote getalen meegekomen supporters van Sluiskil waren in grote getalen meegekomen, dat bleek wel na het gejuich aan de kant.Kort daarna na wat flipperkast voetbal viel de bal voor de voeten van een speler van Sluiskil die de bal netjes kruislinks laag in de goal wist te plaatsen. 0-2 achter. Kan gebeuren. Gelukkig wisten de CB/RIA brigade de kopjes niet te laten hangen en trokken direct weer ten strijde. Hetgeen de zoveelste corner op rij oplevert. Deze werd knap voorgegeven door Warre en direct op de pantoffel van Migah genomen. De bal vloog rakelings over. Dat had een beter lot verdiend. Rust 0-2 achter!

2e helft:

Afgesproken in de rust om op dezelfde voet zo door te gaan. Eigenlijk was er ook niet zoveel op aan te merken. Iedereen werkte hard. Probeerde de bal snel af te pakken en zo goed als mogelijk met elkaar over te spelen. Wel gingen we proberen om wat breder te staan op het veld. Hetgeen toch weer op een spannend eerste deel van de 2e helft bleek te zijn. Met momenten konden we Sluiskil weer vastzetten op eigen helft. Ze bleven uiteraard steeds op een snelle counter te willen spelen. Een paar lichte prikjes op het doel van Sluiskil, maar echt serieuze doelpogingen bleven uit. Het had zowaar best 1-2 kunnen worden om zo weer een spannende strijd te zien. Totdat er een snelle uitbraak na balverlies in het midden van het veld jammerlijk werd geleden. Plots stonden ze alleen voor onze keeper Yannick die kansloos was 0-3.

Kort erop vielen er nog snel 2 tegen goals in ons netje 0-5.

De wedstrijd was gespeeld. Een 0-5 nederlaag tegen de koploper. Toch een wedstrijd waar de jongens weer hebben laten zien, dat ze al een aardig balletje kunnen voetballen. Er waren kansjes op een goal. Er werd knap verdedigd en hard gewerkt door iedereen.

Leuk ook dat Jobbe kwam kijken. Dinsdag voor het eerst op training en nu al komen supporteren  voor je ploeg. Toppie

Klik hier voor de foto’s

Spelers: Yannick (keep), Levy, Ferre, Amy, migah, matthieu, valentijn, matthijs en warre.

Afwezig: Mats (ziek) en Imraan

met sportieve groet;

jullie correspondent ter velde.

Dit bericht is geplaatst in F1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.