Breskens E2 – RIA-W E1 11-10-2014

Breskens uit: Altijd lastig!! Wat moeten we verwachten? Vorig seizoen een lastige tegenstander (verloren) dus we zijn gewaarschuwd.

Een druilerige ochtend dus ideaal voetbalweertje, we starten de wedstrijd zoals gewoonlijk: te slap. Breskens is fel en spelen lekker voetbal.
Als we dan eenmaal wakker zijn begint de rode machine langzaam aan te draaien.
Als Chris een mooie voorzet aflevert is Stef zo attent om hem binnen te knallen: 0-1.

Ook Breskens komt enkele keren gevaarlijk voor het doel van Dylano maar hun vizier staat nog niet op scherp gelukkig.

Stef heeft het de 1e helft behoorlijk op zijn heupen. Vanaf de middenlijn gaat hij maar eens richting doel, onderweg zijn tegenstander uitkappend.
Die glijd door de snelle, flitsende actie van Stef onderuit zodat de weg naar het doel voor Stef vrij ligt. Even stoppen onderweg, balletje goedleggen (we weten inmiddels van wie hij dit heeft!) en uithalen maar. Wat denk je, in het netje hoor. Fraaie solo en heel mooi binnen geschoten: 0-2.

Breskens kruipt uit zijn schulp en nog voor de rust zetten ze de 1-2 op het bord.
Na de rust gaat het gelijk op, wel rommelig voetbal, we moeten toch proberen de rust te behouden en elkaar proberen te vinden.
Aiko gaat in de aanval en vind Chris die netjes 1-3 scoort. Dan weer Breskens die de aanval kiest en hieruit 2-3 scoort. Ze krijgen weer moed en vallen steeds aan. Uiteindelijk wordt het toch 2-4. Nadat Aiko goed doorzet weet Gianni de voorzet van hem binnen te schieten.

Ook de 2-5 rolt op het scorebord, nu omgekeerd. De voorzet van Gianni wordt binnen gewerkt door Aiko. En weer Breskens die terug komt. Eerst via een doelpunt van Breskens 3-5 en daarna een ongelukkig eigen doelpunt van ons, 4-5. Nu wordt het toch nog billen knijpen de laatste 5 minuten. Maar uiteindelijk weten we de bevrijdende 4-6 te scoren. Gianni schiet aan alle onzekerheid een einde. Een wedstrijd op karakter dus waarin we het onszelf onnodig moeilijk hebben gemaakt. Maar door met zijn allen goed samen te spelen komen we er wel uit zoals je ziet.

We doen nu lekker mee aan de top van het klassement, altijd lekkurrrrrrr.

Dit bericht is geplaatst in E1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.