RIA-W E1 – IJzendijke E1 27-09-2014

Na de verloren partij van vorige week waren we gebrand op een goed resultaat tegen IJzendijke E1. De statistieken spraken in ons voordeel maar we moesten natuurlijk wel de wedstrijd nog spelen. De competitie is tenslotte nog maar net begonnen dus er kan nog van alles gebeuren. Na een turbulente warming-up begonnen we toch op tijd aan de wedstrijd. De spelers in het veld lieten hun niet afschrikken door de valpartij van Gianni. Binnen no time stond de teller reeds op 4 doelpunten in ons voordeel. 3x Aiko en 1x Chris. Dat was een lekker begin. Er werd lekker gevoetbald maar er slooptoch enige laksheid in het spel doordat we zo vroeg op die riante voorsprong waren gekomen. Voor de rust werd er door ons nog 3x gescoord, 1x Stef, 1x Aiko en 1x Chris. Ook IJzendijke wist het doel 1x te vinden. Ruststand 7-1.

Na rust een fel IJzendijke en een gemakkelijk denkend RIA zodat ze op 7-2 konden komen.

Maar toen was Chris het zat en nam de ploeg op sleeptouw. Met een loepzuivere hattrick tilde hij de stand via wonderschone doelpunten naar 10-2. De laatste zelfs met een mooie kopbal uit een voorzet. Het moest niet gekker worden!! Maar dat werd het wel want Aiko had het slotakkoord in huis en zette de eindstand van 11-2 op het scorebord. Lekkere winst die 3 punten opleverde. Is ook wel eens leuk zo’n wedstrijd.

klik hier voor de foto’s van de wedstrijd

Dit bericht is geplaatst in E1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.