RIA-W1 – Alliance 1 28-09-2014

De “dubbele 0” blijft staan.

Ook tijdens de thuis wedstrijd tegen Alliance 1 is het keurkorps van RIA-W er niet in geslaagd de punten op het dorp te houden. Alliance was vooral in de eerste 10 minuten de bovenliggende ploeg. Nadat RIA-W deze eerste storm had doorstaan, bleef de eerste helft qua voetbal, kansen en doelpunten in balans, de thee werd gedronken bij een 0-0 stand.

Drie minuten in de tweede helft kwam Alliance op voorsprong door een werkelijk schitterend afstand schot, Alliance en RIA-W bleven de tweede helft proberen, maar het duurde tot diep in de tweede helft voordat Alliance de score kon verdubbelen, 0-2 derhalve, en RIA-W bleef weer zonder punten en doelpunten achter.

Volgende week spelen we tegen de nummer 13 van de ranglijst Clinge, ook Clinge heeft nog niet weten te winnen, hopen dus op een positief resultaat van RIA-W1.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.