RIA-W E1 – Oostburg E2 20-09-2014

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Oostburg. Ze zijn vorige week fel uit de startblokken gekomen en hebben met scherp geschoten dus we konden wat verwachten vandaag. Enige afmelding vandaag was Chris dus genoeg spelers voorradig. Ook deze dag de eerste wedstrijd van onze nieuwe aanwinst Aren. We begonnen de wedstrijd met mistige omstandigheden maar al snel verdween dit. De start was voor een feller Oostburg en weldra kwamen zij op een 0-1 voorsprong. We deden goed mee en kwamen ook aan aanvallen toe. Goed samenspel leverde ons de 1-1 op door een doelpunt van Gianni. Het spel hobbelde op en neer. Bij Oostburg liepen toch een paar aardige voetballers in de aanval die het nodige gevaar stichtte. In de 15e minuut werd het 1-2 voor Oostburg. Wederom was het antwoord van onze jongens paraat en Aiko knalde de 2-2 op het scorebord. Nog voor rust wist Oostburg 2x te scoren, we gingen rusten met de stand 2-4. Nog geen paniek. Na rust eenzelfde scenario, Oostburg goed voetballend en RIA die ook goed mee deed. Oostburg maakte de 2-5. Na 10 minuten schoot Gianni de 3-5 binnen. Nu was het zaak om bij te blijven en niet teveel weg te geven van achteren. Maar onze jongens konden niet de aansluitingstreffer maken. Oostburg liep vervolgens uit naar 3-10. Jammer dat de laatste 10 minuten net te veel waren maar evengoed knap meegedaan.

Het was een leuke, sportieve wedstrijd en volgende week proberen we gewoon weer lekker te voetballen.

Dit bericht is geplaatst in E1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.