SC Kruisland 1 – RIA-W 1 21-9-2014

De ‘bril’ begint pijn aan de ogen te doen

Het verlangen naar een succes groeit met de week. De bril, nul punten en nul doelpunten vóór, is een kwelling aan het worden. Positief in Kruisland was dat ook wij kansen kregen om tot scoren te komen. Het lukte niet. Bij de gastheren ging dat vlotter ondanks dat er daar ook enkele kansen onbenut werden gelaten. Met 5-0 was men overigens dik tevreden.

Emmentaler kaas wordt door zijn grote gaten in de voetballerij nogal eens aangehaald als het over een lekke defensie gaat. Voor ons gold dat zondag eveneens. Desondanks duur het tot kort voor de pauze eer 1-0 op de borden verscheen. Maker van deze openingstreffer was Dennis Geeraers. Nog niet bekomen van deze dreun lag nummer twee al in het netje. Deze keer was het Mamidi Sidibe die raak pegelde (0-2). Tot dan toe hadden de onzen best aardig partij gegeven al werd ook toen al duidelijk dat we loopvermogen en snelheid tekort kwamen tegen het gedreven spelend Sc Kruisland. Nadat de gedegen en goed leidende arbiter Patrick Tirions uit Roosendaal, die alle kaarten op zak hield (bravo), de tweede helft in gang had gezet, viel voornoemd verschil tussen beide teams nog meer op. Helemaal nadat Achraf Al Kholali in de 50e minuut voor 3-0 had getekend. Het inzetten aan onze zijde van Cüneyt Kursun en Thenselo Uranie na een uur spelen bracht daar geen verandering in. Temeer daar de wisselspelers aan de kant van de gastheren, Khalid Yassine en Anass el Gamali, elk nog een keer onze goalie het nakijken gaven (5-0). Volgende week zal in eigen huis tegen Alliance dus uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

RIA-W: Mike Danschutter, Tommy de Smet, Gert-Jan Vael, Koen van de Vijver, Sebastiaan Vanhijfte, Mathieu Godfroid, Soufian Dooms (60. Thenselo Uranie), Metin Yavuz (60. Cüneyt Kursun), Dean van Meirhaeghe, Jos Westerhout, Yannick Vanhijfte. Wisselspelers: Rody Uranie, Sylvion Uranie.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.