Sluiskil E1 – RIA W E1 13-09-2014

Vandaag de start van de competitie. Van onze selectie is Jop afwezig en is Dylano ziek.

Dat betekent dat we moeten starten met 8 jongens en onze 3e keeper op doel vandaag.

Gelukkig hebben we 3 keepers beschikbaar binnen ons team dus mogelijkheden te over voor wederom een mooie opstelling. Michel dus op doel. We staten met 7 tegen 7.

Onze angst vooraf voor Sluiskil blijkt ongegrond want RIA komt lekker uit de startblokken.

We combineren lekker en komen heel snel op 0-1 door een doelpunt van Gianni.

Als Sluiskil van de eerste schrik is bekomen treffen zij ook doel, 1-1.

Hierna gaan we steeds beter combineren wat heel mooi is om te zien. De weg die vorig jaar os ingezet wordt steeds meer zichtbaar op het veld, het is een genot om deze ploeg te zien groeien. We scoren er lustig  los en gaan rusten met een stand van 1-5. 3 doelpunten van Aiko en 1 van Chris. Sluiskil komt sterk uit de kleedkamer en het lijkt even of er een ander team op het veld staat. Het wordt snel 2-5, we zijn weer wakker. Chris scoort vervolgens 2-6. Wij blijven de beter voetballende ploeg maar ook Sluiskil wilt graag nog scoren. Dit resulteert in 3-6.

Even zakken we weg maar al snel nemen Aiko en Chris om beurten nog ieder 2 doelpunten voor hun rekening. 3-10. Een hele mooie wedstrijd van onze jongens. Michel heeft zich goed geweerd in het doel. En de rest heeft goed samen gespeeld met mooie combinaties tot gevolg.

Dit bericht is geplaatst in E1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.