RIA-W E1 – Terneuzen E3 06-09-2014 (Bekervoetbal)

Vandaag de 2e bekerwedstrijd tegen Terneuzen E3.

We staan volledig en dus starten we deze wedstrijd met 10 spelers.

Vorige week gelijk gespeeld tegen Aardenburg dus er liggen nog mogelijkheden vandaag om door te bekeren. Beide ploegen krijgen kansen over en weer maar geluk is niet aan onze zijde vandaag. Pal, lat en niet goed gemikte schoten zijn ons deel.

Terneuzen is slagvaardiger en komen op voorsprong. 0-1. We haken aan en komen op 1-1.

Na de rust wederom genoeg kansen en spelen we goed, maar door rake treffers van Terneuzen lopen ze uit naar 1-3 en is de slag geslagen. Uiteindelijk wordt het nog 1-4 en zijn we klaar voor de beker dit seizoen. Jammer maar we hebben wel goed gevoetbald. Volgende week starten we met de competitie, we zijn er klaar

Dit bericht is geplaatst in E1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.