RIA-W 1 – Rood wit W 1 14-9-2014

Gewogen en met 0-3 te licht bevonden

Zonder de geblesseerden Yannick Vanhijfte, Gert-Jan Vael en Ayoub Dooms plus het missen van Dean van Meirhaeghe (vakantie) en Roniël Uranie (schorsing) was vooraf bekend dat winnen van Rood Wit een moeizame missie zou worden. Daarbij werden de Brabanders al vrij vroeg in de wedstrijd in het zadel geholpen door totaal verkeerd uitverdedigen en een mislukte balbehandeling. Een fout die door Angelo Kense in dank werd aanvaard (0-1). Voor zijn supporters reden om: “Kense gaat voor de gouden schoen en in maart kampioen,” te ventileren. De fel spelende gasten liepen in de 35e minuut verder uit naar 0-2 door een doelpunt van Boy van Steen. Nadat arbiter Albert Bruggeman uit Oost-Kapelle de tweede termijn in gang had gezet, duurde het tot de 75e minuut eer 0-3 op de borden verscheen. Maker was Wesley Levolger. Alles bijeen een verdiende zege voor Rood Wit, dat zelf nauwelijks in gevaar kwam. Daartoe waren onze aanvallende impulsen te onmachtig.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

RIA-W: Mike Danschutter, Tommy de Smet, Thenselo Uranie, Remy de Die, Sebastiaan Vanhijfte, Rody Uranie, Sylvion Uranie, Mathieu Godfroid, Metin Yavuz (80. Koen van de Vijver), Pieter Cornelis (46. Soufian Dooms), Jos Westerhout. Wisselspeler: Michael hamelink.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.