RIA-W 1 – SSV’65 1 0-4 2-9-2014 Bekerwedstrijd

Bekerdroom RIA en met 0-4 winnend SSV’65 voorbij

De Goese tweedeklasser SSV’65 was in het derde treffen n de bekerstrijd te sterk voor onze hoofdmacht. Op alle fronten domineerden de gasten tegen het enigszins gelaten spelend RIA. Door foutief uitverdedigen kwamen de bezoekers op 0-1 in de dertiende minuut door een doelpunt van Richard Schouten. Richard de Putter schoot vervolgens in de 35e minuut 0-2 binnen en nog voor de thee scoorde Schouten opnieuw (0-3). Na de hervatting leek RIA wat beter in het spel te komen. Die opleving bleek van korte duur. SSV’65 was en bleef de betere ploeg en kwam in de zeventigste minuut op 0-4 door een rake inzet – buitenspel – van Pim Bruins. Een ruime zege, maar te weinig voor de mannen uit Goes om verder te mogen bekeren. Serooskerke, dat eveneens in deze poule speelde, gaat door.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik)

RIA-W: Mike Danschutter, Tommy de Smet, Remy de Die, Sebastiaan Vanhijfte, Ayoub Dooms, Mathieu Godfroid (46. Yannick Vanhijfte), Rody Uranie, Soufian Dooms, Pieter Cornelis (46. Dean van Meirhaeghe), Jos Westerhout (46. Roniël Uranie), Thenselo Uranie.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.