RIA-W 1 – ZSC’62 1 Bekerwedstrijd 30-8-2014

Waterkans op volgende bekerronde levend na 8-1-zege op ZSC’62

Ondanks dat de ziekenboeg nog iets te gevuld is, heeft de hoofdmacht de kans op het halen van de volgende bekerronde levend gehouden. ZSC’62 uit Scharendijke bleek duidelijk een maatje te klein en ging met 8-1 het schip in. Om verder te bekeren, moet dinsdag a.s. met minimaal vijf treffers verschil in ons voordeel van SSV’65 uit Goes gewonnen worden. Een loodzware opgave. Lukt dit niet, dan is Serooskerke zo goed als zeker winnaar van onze poule. Want willen de Goesenaren doorstomen, dan moet RIA met minstens tien treffers verschil verliezen. Kan, maar is niet realistisch.

Zoals gesteld, hadden de mannen van trainer Fonnie Verstraeten geen kind aan derdeklasser ZSC’62. Na tien minuten spelen ging het scorebord al naar 1-0 door een treffer van Tommy de Smet op een vrije trap van Mathieu Godfroid. Een defensief foute inschatting leidde in de 22e minuut tot 1-1 door een goal van Robin Provoost. Zestig tellen later kwam 2-1 op de borden. Pieter Cornelis was de maker waarna nog voor de thee Soufian Dooms twee keer raak schoot (4-1).

Nadat arbiter Jos Simonse uit Heinkenszand de tweede termijn in gang had gezet, duurde het tot de 65e minuut eer er weer raak geschoten werd. Roniël Uranie was de maker door van elf meter onberispelijk in te schieten. Jos Westerhout maakte vervolgens 6-1, Mathieu Godfroid 7-1 en Uranie 8-1.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik)

RIA-W: Jeroen Boerman, Tommy de Smet, Remy de Die (46. Rody Uranie), Sebastiaan Vanhijfte, Ayoub Dooms, Mathieu Godfroid, Soufian Dooms (46. Roniël Uranie), Metin Yavuz, Pieter Cornelis, Dean van Meirhaeghe (46. Thenselo Uranie), Jos Westerhout.

Dinsdag 2 september aanvang 18:30 uur:  RIA-W 1 – SSV’65.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.