RIA-W 1- ODIO 1 18-5-2014

Promotiekansen gestegen door 2-1-zege op ODIO

De hoofdmacht heeft op een zonovergoten “In den Polder” de kansen op promotie naar de derde klasse gehandhaafd.  In het eerste treffen met ODIO werd met 2-1 gewonnen en dat maakt dat we volgende week in Ossendrecht met een licht voordeel van start gaan. Een pluspunt waar het in de opening van het duel niet naar uitzag. Want hierin was ODIO slagvaardiger en kwam dan ook na 15 minuten spelen op 0-1 door een doelpunt van Coen Michielsen. Daarna begon het met meer balbezit spelend RIA zich beter te manifesteren. Met name was het Yannick Vanhijfte, die als zo vaak in de afgelopen competitie voor een doorbraak zorgde. Zijn 1-1- en 2-1 even voor de thee maakte dat de door arbiter Ger Steeman uit Brussel geleid duel, waarin hij werd bijgestaan door zijn assistenten Halil Atmac uit Sluiskil en Elexander Langedijk uit Nieuw en Sint Joostland, voor RIA een gunstige wending nam. Na de  pauze kregen beide teams nog kansen op de gelijkmaker, dan wel op verder uitlopen. Ondanks dat werd de ruststand ook eindstand.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

RIA-W: Mike Danschutter, Tommy de Smet (60. Christepher Sint Jacoba), Gert-Jan Vael, Rody Uranie, Sebastiaan Vanhijfte, Metin Yavuz (79. Jorden Takiddine), Jordy van Bremen, Mathieu Godfroid, Can Kiran (69. Soufian Dooms), Diego van Wingen, Yannick Vanhijfte. Wisselspelers: Jeffrey Wuytack, Koen van de Vijver.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.