Koewacht 1- RIA-W 1 11-5-2014

Hoofdmacht sluit competitie in stijl af

In en tegen Koewacht heeft onze hoofdmacht de competitie als meest scorende formatie afgesloten. De 8-2-overwining op de mannen uit het vlassersdorp kwam het totaal treffers in ons voordeel uit op 84. Verdedigend deden we het evenmin onaardig. Met 27 goals tegen in 26 duels is dat zonder meer lovenswaardig. Het duel in Koewacht was veelal eenzijdig met RIA als ploeg met het meeste balbezit. Dit resulteerde in een overmacht maar met te weinig doelpunten voor de thee. Met 0-2 op de borden door rake inzetten van Can Kiran en Diego van Wingen floot arbiter Jacco Telussa uit Middelburg de eerste termijn af. Pal na de hervatting kwam koewacht terug tot 1-2 door een doelpunt van Lars Vaerewijck. Na een uur spelen viel de genadeklap. Can Kiran verzilverde toen een strafschop. Die tik kwam Koewacht niet meer te boven. Zes minuten later scoorde Diego van Wingen 1-4 waarna Soufian Dooms ingezet werd. Deze schoot alsnog drie keer (1-5, 1-7 en 2-8) raak met een intermezzo van Diego van Wingen (1-6). Jeffrey Kox knalde intussen nog een keer raak voor de gastheren en daarmee kwam de eindscore uit op 2-8.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

RIA-W: Jeffrey Wuijtack, Koen van de Vijver  (70. Soufian Dooms), Remy de Die, Rody Uranie (85. Gert-Jan Vael), Sebastiaan Vanhijfte (77. Jorden Takiddine), Metin Yavuz, Mathieu Godfroid, Jordy van Bremen, Diego van Wingen, Can Kiran. Wisselspelers: Tommy de Smet, Mike Danschutter.

Zondag 18 mei speelt RIA-W 1 in de nacompetitie voor promotie thuis tegen ODIO uit Ossendrecht.

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.