Zeeland Sport 1-RIA-W 1 21-4-2014

Vlissingers met de handrem erop naar 3-0-nederlaag gespeeld

Eer de gastheren goed en wel door hadden dat arbiter Ruud Lijsenaar uit Terneuzen de aftrap had laten nemen, stond het al 0-2. Het eerste doelpunt viel na 38 seconden spelen en het tweede in de achtste minuut. Beide keren was het Jordy van Bremen die de doelman van de thuisclub de trieste gang naar het doelnet liet maken. Deze voortvarende start kwam het spelpeil daarna niet ten goede. Onze mannen begonnen er met de handrem op te spelen en Zeeland Sport was niet bij machte het ons echt moeilijk te maken. Gevolg was dat de scherpte wegviel en het tempo drastisch zakte. Dat Can Kiran in de 65e minuut nog 0-3 scoorde, was alleen nog mooi voor het doelgemiddelde.

RIA: Mike Danschutter, Gert-Jan Vael, Tom de Smet (46. Christepher Sint Jacoba),  Sebastiaan Vanhijfte, Metin Yavuz (50. Koen van de Vijver en in de 75e geblesseerd uitgevallen), Mathieu Godfroid 970. Jorden Takiddine), Yannick Vanhijfte, Jordy van Bremen, Can Kiran, Diego van Wingen, Rody Uranie.

Volgende week is de hoofdmacht vrij. Op 4 mei komt Groede op bezoek.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik  hier)

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.