Clinge 1 – RIA-W 1 16-3-2014

Jordy van Bremen matchwinnaar bij koploper Clinge

Vorig jaar was hij met vijf treffers in de competitie nog topscorer. In het treffen met lijstaanvoerder Clinge maakte Jordy van Bremen dit seizoen zijn eerste doelpunt in competitieverband.  Tegelijkertijd een belangrijke treffer. Want met die ene roos werd RIA winnaar van het treffen in het grensdorp. Een magere score in een duel waarvan vooraf meer verwacht werd. Met name de eerste termijn was niet bijster goed. Beide ploegen speelden te gehaast en  met te weinig overleg. Het gevolg was uitblijven van kansen. De brilstand halverwege was gezien het vertoonde dan ook  niet verrassend. Interessanter werd het vijf minuten nadat arbiter Gerard Dekkers uit Etten-Leur de tweede  helft in gang had gezet. Inleiding was voornoemde doelpunt van Van Bremen op een  vrije trap van Diego van Wingen (0-1). Onze mannen, met in defensief opzicht Rody Uranie als uitblinker, hielden vervolgens het slot op de deur dat leidde tot een nipte overwinning.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

RIA: Mike Danschutter, Sebastiaan Vanhijfte, Tommy de Smet, Koen van de Vijver, Rody Uranie, Mathieu Godfroid, Yannick Vanhijfte, Jordy van Bremen, Kiran Can, Laurens de Guchtenaere (80. Jorden Takiddine), Diego van Wingen. Wisselspelers: Soufian Dooms, Gert-Jan Vael.

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.