RIA-W 1 – Zeeland Sport 1 1-12-2013

Hoofdmacht legt Zeeland Sport over de knie

Na de 3-4-bekerzege afgelopen dinsdag in Vlissingen denderde het keurkorps dat trainer Egbert Audenaerd binnen de lijnen bracht opnieuw over Zeeland Sport heen. De eindstand (6-1), is een score die de harten in Westdorpe weer iets sneller doet slaan. Een weelde zonder zich bijzonder in te moeten spannen, want daarvoor waren de mannen uit Vlissingen deze keer te matig. Maar hoe het ook is, het geeft weer moed. Ondanks dat Zeeland Sport door een doelpunt in eigen goal na zes minuten met 0-1 voor kwam. Acht minuten later werd dat minpuntje weggepoetst door een doelpunt van Soufian Dooms waarna Yannick Vanhijfte in de 40e minuut voor 2-1 in beeld kwam. Nog voor de thee maakte Jorden Takiddine 3-1. Dit doelpunt leidde de definitieve ondergang van de Vlissingers in. Deze kwamen die klap helemaal niet meer te boven toen pal nadat arbiter Harun Coskan uit Bergen op Zoom de tweede helft in gang had gezet Can Kiran 4-1 maakte. Dooms scoorde vervolgens in de 62e minuut 5-1 waarna Mathieu Godfroid met de mooiste treffer van de dag 6-1 liet noteren. Hij deed dit door een vrije trap op magnifieke wijze buiten bereik van doelman Robin Jelleba in de bovenhoek te krullen. Een wereldgoal.

RIA: Mike Danschutter, Yannick Vanhijfte, Gert-Jan Vael (60. Koen van de Vijver), Remy de Die, Sebastiaan Vanhijfte, Laurens de Guchtenaere (82. Mike Stenzel), Mathieu Godfroid, Jordy van Bremen (Rodrian Uranie), Jorden Takiddine, Can Kiran, Soufian Dooms.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.