RIA-W1 – Terneuzense Boys 1 4-9-2013 Oefenwedstrijd

Het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen zit erop. Geheel volgens verwachting bleek zaterdag tweedeklasser Terneuzense Boys te sterk voor onze jongens. Die ondanks tal van wissels, het zoeken naar de juiste formatie, toch behoorlijk tegenstand gaven. Dat defensieve onvolkomenheden door de Terneuzenaren succesvol werden afgestraft, was gezien het klasseverschil en vaardigheid logisch. Miroslav Peric opende in de 10e minuut de score (0-1) waarna tien minuten later Laurens de Guchtenaere de gelijkmaker binnen tikte (1-1). Nog voor de thee waren het Bart van Fraayenhove, Ruud Hoogesteger en wederom Peric die de ruststand naar 1-4 tilden. Nadat arbiter Halil Atmac uit Sluiskil de tweede helft van dit sportieve duel in gang had gezet, scoorde Marco Faasse in de 68e minuut 1-5 waarna twee minuten later Soufian Dooms zich voor 2-5 meldde. Nummer zes en zeven voor de oranjehemden nam Ruben de Haan in de slotfase voor zijn rekening. Ondanks de nederlaag liet onze selectie in opbouw een goede indruk achter.

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.