RIA-W 1 – Oostburg 1 5-5-2013

Oostburg trekt het langste strootje en wint met 0-1.

Het duurde tot de 78e minuut eer Oostburg via Raoul Schippers 0-1 scoorde. Voor de mannen uit ’t westen betekende het zeker zijn van het spelen in de nacompetitie voor een plaats in de derde klasse. Het doet dit samen met Steen en Luctor’88 uit de vierde klasse A en drie teams uit de vierde klasse B. Voor RIA-W is de competitie voorbij. Geen promotiekansen en geen degradatieduels. Want naast degradant Hulsterloo is het IJzendijke dat  extra duels moet spelen om degradatie alsnog te voorkomen. Het doel, handhaving van de huidige status, is dus door de hoofdmacht bewerkstelligd.

Kampioen in onze groep werd Hontenisse (proficiat) dat samen met Philippine (2e plaats) naar de derde klasse D promoveert.

RIA-W: Jeffrey Wuijtack, Gerben de Beleir, Koen van de Vijver, Tommy de Smet, Dean van Meirhaeghe, David van Passel, Janos Vick (85. Ardan Tollenaar), Janos Vick (76. Rens Wilhelm), Matthias Verhelle, Jordy van Bremen, Metin Yavuz. Wissel: Jaimy van Dijk.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s (klik hier)

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.