RIA-W 1- Schoondijke 1 oefenduel 3-2-2013

RIA te sterk voor Schoondijke

Op het kunstgrasveld in domein Puyenbroek  te Wachtebeke heeft de hoofdmacht de draad richting competitie weer opgepakt met een oefenduel tegen vijfdeklasser  Schoondijke. RIA won volgens verwachting door in de tweede helft afstand te nemen en met een 4-2-zege het veld af te gaan. Halverwege stond het nog 2-2 door doelpunten van Andrew Wesbroek (0-1), Janos Vick (1-1), Niek Haartsen (1-2) en Janos Vick (2-2). Na de pauze bouwde RIA een overwicht op en dat leidde tot treffers van Michael van Quaethem  (3-2) en Michael Taelman (4-2).

RIA: Stijn de Wispelaere, Tom de Smet, Koen van de Vijver, Michael Taelman, Metin Yavuz, Gerben Beleir, Jordy van Bremen, Janos Vick, Michael van Quaethem, Rens Wilhelm.

Met dank aan Rinus Verberkmoes voor bovenstaand verslag en de foto’s voor de foto’s klik hier.

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.