RIA-W2 on the ROAD TO THE CHAMPIONSHIP !!!

!!! ROAD TO THE CHAMPIONSHIP !!!

Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen HVV’24 – 3 op het programma. Wat een dag kan het zomaar worden komende zondag. Een dag waar we met de hele groep al een heel seizoen naar toe hebben gewerkt.

Na een schitterend seizoen die op 8 mei werd afgesloten met een kampioenschap werd de nieuwe start in de 3e klasse gemaakt op 4 september. Uit naar Axel 2 was gelijk een mooie test om is te zien hoe het er allemaal voor zou staan. Met een 1-2 overwinning gingen we weer terug naar Westdorpe.

De eerst doelstelling was al gehaald. Zo snel mogelijk van de 0 punten af en lijfsbehoud. Hoppa… nu nog het lijfsbehoud.

Vervolgens werden Walcheren 2, Breskens 2, Hontenisse 2  aan de zegekar gespannen. Zo is na 4 wedstrijden zelfs doelstelling 2 bijna gehaald. Met 12 punten uit 4 wedstrijden gaan we zelfs fier aan kop. Na het opgeven van Vlissingen 2 was lijfsbehoud al een feit, maar goed niemand wil laatste worden.

De volgende 6 wedstrijden tegen Aardenburg 2, Terneuzen 3, Patrijzen 2, HVV’24 3, Luctor’88 2 en Goes 3 werden allemaal gewonnen. 33 punten uit 10 wedstrijden. Het is een sprookje wat niemand verwacht heeft.  Het is bijna onmogelijk om dit te gaan verpesten. Alleen zijn er al genoeg winterkampioenen geweest die het in de zomer nalieten om op de kar te mogen staan.

De tweede seizoenshelft kon eigenlijk alleen maar minder verlopen. Alhoewel er wel gelijk weer met een overwinning werd begonnen, tegen Axel 2, was het niet echt overtuigend. Het niet overtuigende spel resulteerde in de eerste nederlaag van het seizoen tegen Walcheren 2. Volkomen terechte nederlaag, maar de voorsprong in de rangschikking was nog zeer comfortabel. Gelukkig werd er tegen Breskens 2 weer netjes met 4-0 gewonnen. In de stand was op dat moment een voorsprong van 12 punten op de nummer 2. De twee opvolgende wedstrijden waren tegen Aardenburg 2 en Hontenisse 2 en deze werden allebei gelijk gespeeld. De concurrentie bleef het wel goed doen en zo was de voorsprong nog “maar” 8 punten. Bij slechts enkelen was er maar het vertrouwen dat het kampioenschap gehaald zou worden, maar goed…het kan eigenlijk niet misgaan.

De twee wedstrijden hier opvolgend moest de oude vorm terug behaald worden tegen Terneuzen 3 en Patrijzen 2. En gelukkig, beiden werden gewonnen en zo was uiteindelijk op drie wedstrijden voor het einde van de competitie de voorsprong 9 punten op de nummer 2. Alleen op doelsaldo zou het nog mis kunnen lopen. Maar aangezien dat niet telt kan er minimaal nog een beslissingswedstrijd uit het vuur worden gesleept.

DUS: nog drie wedstrijden tegen HVV’24 3, Luctor’88 2 en Goes 3 en nog 1 puntje. Meer is niet nodig. 1 klein schamel puntje en het feest mag los barsten. De winterbanden op de KERRE zijn nog net op tijd vervangen voor zomerbandjes, dus laat de titel maar komen.

Er staan enkele grote verassingen gepland indien de titel behaald wordt. De voorbereidingen zijn allemaal getroffen. KOMAAN MANNEN LATEN WE HET ZONDAG AFMAKEN!!!

Dit bericht is geplaatst in RIA-W2. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.