RIA-W1 – Internos 1 26-02-2012

De herstart van de competitie is voor RIA met een 1-3-nederlaag tegen Internos begonnen. Een verdiende overwinning voor de mannen uit Etten-Leur, die in de twee duels (uit en thuis) een goede indruk achter lieten. Waren we in de uitwedstrijd vrijwel kansloos na een desastreuze start, deze maal liet de hoofdmacht een goede indruk achter. Zeker in de eerste 30 minuten liet het vernieuwde RIA zien dat de nog incomplete formatie hoop voor de toekomst in zich heeft.

Het openingsdoelpunt kwam op naam van Sammy de Backer (1-0). Internos schrok daar duidelijk van en nam langzamerhand het initiatief in handen. Dit leidde op slag van rust tot 1-1 door een treffer van Hans Frijters. Een tegenslag omdat het op een moment al 2-0 had kunnen staan. Met een hoofdrol voor Rodrian Uranie, die op uitstekende wijze Tom de Smet als vrije verdediger verving, hoopte alles wat RIA heette op spektakel in de tweede helft.  Het bleek net iets teveel gevraagd. Temeer daar het slagvaardiger Internos daaraan niet wenste mee te werken. Erger nog. Via een snelle tegenstoot kwam het op 1-2 door een bekeken doelpunt van Rachid Moesant, die de bal buiten bereik van doelman Jeffrey Wuytack in de bovenhoek  krulde. Het jagen op de gelijkmaker, maakte dat het duel aantrekkelijk bleef.  Pal nadat het er even op leek dat deze bijgeschreven kon worden, deelde Internos in de slotminuten de knock out uit. Jamal Chouiter voltrok het vonnis en bepaalde daarmee de uitslag op 1-3.

Volgende week krijgt onze vaandeldrager in eigen huis een herkansing. Tegenstander in deze derby is HVV’24.

Voor een fotoimpressie van de wedstrijd klik hier (foto’s volgen)
Met dank aan Rinus Verberkmoes voor de foto’s en wedstrijdverslag.

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.