Oefenwedstrijd RIA-W1 – Biervliet 1 29-01-2012

In de voorbereiding op de herstart van de competitie na de winterstop speelde RIA een tweede oefenduel. Deze maal wederom op eigen terrein met vierdeklasser Biervliet al tegenstander. Een opponent die aantoonde een aardig potje voetbal in huis te hebben. Het visitekaartje gaven de haringkakers na amper vier minuten spelen al af door een doelpunt van Stefan Janse.

Erg lang stond deze score niet op de borden. Want in de 13e minuut maakte Glenn van Himste gelijk (1-1). Na de pauze was het opnieuw Biervliet dat de beste kansen kreeg. Geheel in het vertoonde spel kwam het wederom op voorsprong. Deze maal via een treffer van Shurandel van Uytrecht in de  66e minuut. Een opnieuw was deze stand geen lang leven beschoren. Glenn van Himste boog deze in de  70e minuut om in 2-2 waarna een tiental minuten voor het einde Sammy de Backer 3-2 maakte.  De winst leek daarmee binnen. Tot in de 90e minuut Shurandel van Uyrecht de score weer in evenwicht bracht (3-3). In de extra tijd  maakte Tom Bogaart de pret bij Biervliet compleet door 3-4 te maken. Gezien de kansen en het gemis van Tommy de Smet en Tim van Herreweghe in onze defensie door  blessures, een verdiende overwinning. Als de velden volgende week bespeelbaar zijn, de angst dat dit door bevriezing niet het geval zal zijn, hervat de hoofdmacht de competitie in eigen huis met Internos als tegenstander.

(klik hier voor een fotoimpressie van de wedstrijd)

Dit bericht is geplaatst in RIA-W1. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.