KORTE NABESCHOUWING VAN DE WEDSTRIJD SV OOSTBURG – RIA WESTDORPE ZONDAG, 7 NOVEMBER 2021

          ÉÉRSTE VERLIES IN DIT LOPENDE SEIZOEN

               TOCH NOG 1E PLAATS BEHOUDEN!!!

Op zondag 7 november 2021 speelde Ria Westdorpe wéér een belangrijke wedstrijd. Het was een uitduel tegen SV Oostburg. Afgelopen weekend, op zondag 31 oktober, had Ria Westdorpe nog de topwedstrijd, thuis tegen vv Hontenisse met 2-1 gewonnen en werd daarmee koploper in de 4de klasse A van het zondagvoetbal. Op die dag speelde SV Oostburg uit tegen vv Koewacht, en won met 0-2. Voorafgaand aan de wedstrijd op zondag 7 november, stond Ria Westdorpe trots op de 1e plek, met 22 punten uit 8 duels. SV Oostburg stond op de 6de plaats, met 15 punten uit 8 wedstrijden. We waren erg benieuwd hoe ons team het er vanaf zou brengen in Oosburg. De scheidsrechter was dhr. M. G. Verdaasdonk. De wedstrijd begon om 14.30 uur op sportpark Velterspark in Oostburg. Ria Westdorpe moest jammer genoeg aantreden zonder spits Tolenay, die geschorst was. De 1e helft ging enigszins gelijk op, maar Ria Westdorpe wist maar weinig kansen te scheppen. In de tweede helft duurde het een tijdje voordat de 1-0 voor SV Oostburg viel. Kevin Martens scoorde, op aangeven van Robbert Baillie. Kevin Martens scoorde ook in de slotminuut de 2-0 voor de thuisclub, op aangeven van Arjen Versluijs. Ria Westdorpe had ook in die tweede helft nauwelijks een kans gehad. De winst voor SV Oostburg was dus wel verdiend te noemen. Ondanks deze nederlaag bleef Ria Westdorpe toch de nr. 1 in deze klasse, want de wedstrijd Hontenisse tegen vv Breskens werd afgelast, wegens coronaperikelen. Die wedstrijd zal dus nog ingehaald moeten worden. De volgende wedstrijd voor Ria Westdorpe zal zijn op zondag 21 november, uit tegen Hulsterloo. In het weekend van 14 november is het bekervoetbal en is Ria Westdorpe vrij.                                                           Harry Brouns

Andere uitslagen in deze 4de klasse A waren vandaag als volgt: Graauw-Biervliet: 2-2, SDO’63-Groede: 1-3, Sluis-Hoofdplaat: 6-1, Vogelwaarde-Hulsterloo: 3-0, Hontenisse-Breskens: afgelast, en IJzendijke-Corn Boys: 1-0.

De stand in deze 4de klasse A is na vandaag als volgt:

Ria Westdorpe 9-22 IJzendijke 8-15
Hontenisse 8-21 Vogelwaarde 7-10
Groede 10-20 Hulsterloo 10-10
Breskens 8-18 Graauw 8-  8
Oostburg 9-18 Biervliet 9-  7
Sluis 9-18 Corn Boys 10-6
Koewacht 9-18 SDO’63 10-6
    Hoofdplaat 10-0
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.