KORTE NABESCHOUWING VAN DE WEDSTRIJD RIA WESTDORPE – VV HONTENISSE ZONDAG, 31 OKTOBER 2021

RIA ZET ZEGEREEKS VOORT, VV HONTENISSE WAS

       HET VOLGENDE SLACHTOFFER, NÚ POSITIE 1!!!

Op zondag 31 oktober speelde Ria Westdorpe de uiterst belangrijke thuiswedstrijd tegen vv Hontenisse. Deze ploeg stond, voorafgaand aan deze wedstrijd op de 1e plaats in deze 4de klasse A, met 21 punten uit 7 duels. Ze hebben dus alles gewonnen. Ria Westdorpe stond op een prachtige 2de plek, met 19 punten uit 7 wedstrijden. Beide ploegen hadden ook precies hetzelfde doelsaldo, namelijk +22! Ria Westdorpe had 6 wedstrijden gewonnen en één duel gelijkgespeeld! We konden het vandaag dus gerust een topper noemen. De winnaar zou op de 1e plek staan ná dit duel. Enorm jammer was het, dat onze spits Tolenay niet mee kon doen, vanwege een schorsing, opgelopen na 2x geel, dus rood, op zondag 24 oktober tijdens de uitwedstrijd tegen vv Graauw. De wedstrijd begon om 14.30 uur en de scheidsrechter was dhr. H. Coskan. Ria Westdorpe kwam in de 1e helft op een 0-1 achterstand, toen vv Hontenisse een penalty kreeg toegewezen. Michel Colpaart van vv Hontenisse faalde niet. Dat was even een tegenvaller voor onze mannen uit Westdorpe. Maar het team vocht zich terug, en kreeg ook een penalty. Chidmi van Ria Westdorpe faalde niet, en bracht zo de stand op 1-1. Kort daarna, nog in de 1e helft, was het Mike de Sommeville van Ria Westdorpe, die het hele team liet juichen, door de 2-1 te scoren! Na de rust ging het spel op en neer, maar het bleef bij de 2-1 score, en het team van Ria Westdorpe vierde de overwinning uitbundig op het veld, en terecht! Het eerste puntverlies voor vv Hontenisse, en Ria Westdorpe werd door het resultaat van vandaag nr. 1 in deze 4de klasse A van het zondagvoetbal! Het feest kon beginnen, en de kelen konden gesmeerd worden! Mannen, mijn complimenten voor jullie allemaal!!!! Komend weekend, op zondag 7 november aanstaande, staat de uitwedstrijd tegen vv Oostburg op het programma. Onze volgende opdracht. We zullen zien hoe het ons dan zal vergaan. We gaan er in ieder geval weer voor!!!                                          Harry Brouns

Andere uitslagen vandaag in deze 4de klasse A waren als volgt: Groede-Vogelwaarde: afgelast, Koewacht-Oostburg: 0-2, Hoofdplaat-SDO’63: 1-2, Breskens-IJzendijke: 2-1, Corn Boys-Graauw: 2-1, en Hulsterloo-Sluis: 1-3.

De stand in deze klasse is na vandaag als volgt:

Ria Westdorpe 8-22 IJzendijke 7-12
Hontenisse 8-21 Hulsterloo 9-10
Breskens 8-18 Graauw 7-  7
Koewacht 9-18 Vogelwaarde 5-  6
Groede 8-16 Biervliet 8-  6
Oostburg 8-15 Corn Boys 9-  6
Sluis 8-15 SDO’63 9-  6
    Hoofdplaat 9-  0
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.