NABESCHOUWING VAN HET DUEL VV BIERVLIET – RIA WESTDORPE ZONDAG 10 OKTOBER 2021

Op zondag 10 oktober 2021 speelde onze 1e selectie een uitwedstrijd tegen vv Biervliet. Deze ploeg had uit 5 wedstrijden slechts 3 punten behaald. Ze hadden op zondag 26 september jongstleden thuis met 2-1 gewonnen van Corn Boys. De andere 4 duels gingen allemaal verloren. Ria Westdorpe had het in 4 duels tot nu toe uitstekend gedaan. Ze hadden hierin 10 punten behaald. 3 Keer gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld! De wedstrijd begon om 14.30 uur. Zoals verwacht werd het totaal geen moeilijk duel voor de mannen uit Westdorpe. Na 3 minuten had Tollenay Sahin al twee keer gescoord! En voor het rustsignaal werd het ook nog  3-0 via Miguel Rufo de Molero. Na de thee bouwde Ria Westdorpe de voorsprong heel gemakkelijk uit: Tollenay Sahin scoorde de 4-0, een hattrick, en daarna zorgden Kjell Schalken, Samed Muselaj, en Mike Desomville (2x) voor de 0-8 eindscore. Een uiterst makkelijk middagje voor de Westdorpenaren. En lekker gewerkt aan het doelsaldo. ( 20 voor en slechts 2 tegen ). Een groot compliment voor het gehele team en de technische staf! Komend weekend, op zondag 17 oktober, staat er voor Ria Westdorpe de topper tegen vv Koewacht op het programma. Het wordt een thuisduel voor de ploeg uit Westdorpe. vv Koewacht won vandaag, op zondag 10 oktober, thuis met 5-1 van Corn Boys. Ik wens dan ook de gehele ploeg en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun wedstrijd op zondag 17 oktober tegen vv Koewacht.         Harry Brouns

Andere uitslagen op deze speeldag in de 4de klasse A waren als volgt: Graauw-Hontenisse: 1-3, Hoofdplaat-Groede: 0-4, Koewacht-Corn Boys: 5-1, SDO’63-Oostburg: 0-6, Sluis-Breskens: 2-1!, en Hulsterloo-IJzendijke: 0-3.

De stand in deze klasse is na deze ronde als volgt:

Hontenisse 5-15 Hulsterloo 6-7
Koewacht 6-15 Graauw 4-4
Ria Westdorpe 5-13 Vogelwaarde 3-3
Groede 6-13 Biervliet 6-3
Oostburg 5-12 SDO’63 6-3
IJzendijke 5-12 Corn Boys 6-0
Breskens 5-  9 Hoofdplaat 6-0
Sluis 6-  9    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.