KORTE NABESCHOUWING VAN HET DUEL RIA WESTDORPE – SDO’63 ZONDAG 3 OKTOBER 2021

Op zondag 3 oktober 2021 speelde ons 1e team van Ria Westdorpe een thuiswedstrijd. De tegenstander was SDO’63 uit Lamswaarde. Beide ploegen waren afgelopen weekend, op zondag 26 september, ook in actie gekomen. Ria Westdorpe won toen uit ruim met 1-4 van SV Sluis, en SDO’63 speelde toen thuis tegen IJzendijke en verloor met 0-4. Deze wedstrijd zou Ria Westdorpe moeten kunnen winnen, ook gezien de stand op de ranglijst. Eerst maar eens spelen, en dan zouden we het wel zien aan het eind van de wedstrijd, die om 14.30 uur begon. De scheidsrechter was dhr. K. Geldof. Het werd zoals verwacht een eenvoudige wedstrijd voor het team van Ria Westdorpe. Na 20 minuten stond al de 4-0 op het scorebord voor de mannen uit Westdorpe. Uiteindelijk werd het “slechts” 5-0. De spelers die voor Ria Westdorpe scoorden, waren 1x Samed, 2x Tollenay, en 2x Abdel. De 3 punten waren alweer binnen, en door dit resultaat stijgt Ria Westdorpe naar een prachtige 3de plaats in deze 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1! Komend weekend, op zondag 10 oktober 2021, speelt Ria Westdorpe een uitwedstrijd tegen vv Biervliet. Daar liggen zeker weer kansen voor het team van trainer Arno Verlinde. vv Biervliet speelde vandaag uit tegen vv Breskens, en verloor afgetekend met 4-0. Mannen, een compliment voor jullie prestaties tijdens de afgelopen weekenden, en ik wens jullie allemaal en de technische staf, ontzettend veel succes met jullie wedstrijd op zondag 10 oktober tegen vv Biervliet!!!!!                              Harry Brouns

Andere uitslagen op zondag 3 oktober in deze klasse waren als volgt: Koewacht-Hoofdplaat: 2-1, Breskens-Biervliet: 4-0, Oostburg-Graauw: 6-0, Corn Boys-Sluis: 0-6, Groede-Hulsterloo: 7-2, en IJzendijke-Vogelwaarde: afgelast.

De stand in deze 4de klasse A is na vandaag als volgt:

Hontenisse 4-12 Hulsterloo 5-7
Koewacht 5-12 Sluis 5-6
Ria Westdorpe 4-10 Graauw 3-4
Groede 5-10 Vogelwaarde 3-3
Breskens 4-  9 Biervliet 5-3
Oostburg 4-  9 SDO’63 5-3
IJzendijke 4-  9 Corn Boys 5-0
    Hoofdplaat 5-0
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.