VOORBESCHOUWING WEDSTRIJD SV SLUIS – RIA WESTDORPE ZONDAG, 26 SEPTEMBER 2021

Op zondag 26 september zal onze 1e selectie hun derde wedstrijd van dit nieuwe seizoen 2021-2022 spelen. Het wordt een uitduel tegen SV Sluis. In het seizoen 2019-2020 had Ria Westdorpe nog thuis gespeeld tegen SV Sluis, en met 4-4 gelijkgespeeld. De uitwedstrijd heeft nooit plaatsgevonden, wegens de coronaperikelen. Tijdens het afgelopen seizoen 2020-2021 hebben beide ploegen elkaar ook niet getroffen, eveneens wegens de corona beslommeringen. Tijdens het afgelopen weekend, op zondag 19 september, speelde Ria Westdorpe nog thuis tegen vv Vogelwaarde, en won met 2-0. SV Sluis speelde op die zondag een uitwedstrijd tegen vv Koewacht en verloor met 2-1. Ik denk zelf dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, en ik ben zeer benieuwd hoe dit duel zal aflopen. Ik wens in ieder geval de gehele ploeg en technische staf van Ria Westdorpe ontzettend veel succes met hun uitwedstrijd op zondag 26 september aanstaande tegen SV Sluis!!

                                                                                                  Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.