KORTE NABESCHOUWING DUEL RIA WESTDORPE – VV VOGELWAARDE ZONDAG, 19 SEPTEMBER 2021

Op zondag 19 september 2021 speelde onze 1e selectie hun tweede competitiewedstrijd van het seizoen 2021-2022. Het betrof een thuisduel tegen vv Vogelwaarde. Op donderdag 9 september jongstleden had Ria Westdorpe al thuis voor de beker tegen vv Vogelwaarde gespeeld en toen met 2-1 gewonnen. Dit was dus al de 2de ontmoeting tussen beide ploegen, en de 2de keer thuis voor Ria Westdorpe. De wedstrijd begon om 14.30 uur en de scheidsrechter was dhr. W. Broekhoven. Vanaf het begin van het duel toonde Ria Westdorpe toch over meer kwaliteiten te beschikken dan de tegenstander uit Vogelwaarde. De eerste helft waren de mannen uit Westdorpe heer en meester op het veld. Bij het rustsignaal stond al 2-0 op het scorebord. ( twee keer Samed! ). En dat was nog mager, want onze ploeg had vele kansen gehad in die eerste helft. In de tweede helft veranderde er niets meer aan deze stand, ondanks de vele kansen. Maar die werden allemaal gemist. Jammer voor het doelsaldo! Maar wie treurde daarover?? We hadden de 3 punten binnen, en na 2 wedstrijden in het nieuwe seizoen hebben we nu 4 punten vergaard, na vorig weekend uit bij vv Groede met 1-1 gelijk te hebben gespeeld. De overige uitslagen in onze klasse waren als volgt:

Koewacht-Sluis: 2-1, IJzendijke-Biervliet: 3-1, Hontenisse-Hulsterloo: 2-0, Graauw-SDO’63: 8-1, Oostburg-Hoofdplaat: 6-0, en Corn Boys-Groede: 0-2.

Ria Westdorpe staat momenteel in deze 4de klasse A op de 7de plaats, met 4 punten uit 2 duels en een doelsaldo van + 2.

                                                                                                  Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.