VOORBESCHOUWING VAN HET DUEL RIA WESTDORPE – VV VOGELWAARDE ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021

Op zondag 19 september aanstaande, zal onze 1e selectie hun tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen 2021-2022 spelen. Het wordt een thuisduel. Afgelopen zondag, 12 september, speelden we ons 1e duel, uit tegen vv Groede, en speelden met 1-1 gelijk. Een mooi resultaat, maar een overwinning voor onze mannen had ook niet misstaan! vv Vogelwaarde was in dit nieuwe seizoen al onze tegenstander geweest in de bekercompetitie. We troffen de ploeg thuis in Westdorpe en wonnen met 2-1. vv Vogelwaarde zal dus ongetwijfeld erop uit zijn om iets recht te komen zetten in Westdorpe. We zijn dus gewaarschuwd. Maar ik ben zelf aanwezig geweest in Groede, en hoe ik het team van Ria Westdorpe daar heb zien spelen, heb ik er alle vertrouwen in! De wedstrijd op 19 september zal om 14.30 uur beginnen en staat onder leiding van dhr. W. Broekhoven. Ik wens de gehele selectie en de technische staf van Ria Westdorpe veel succes op zondag 19 september aanstaande!!!                                                        

Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.