VOORBESCHOUWING WEDSTRIJD VV GROEDE – RIA WESTDORPE ZONDAG 12 SEPTEMBER 2021

Op zondag 12 september aanstaande begint de nieuwe competitie 2021-2022. Ria Westdorpe speelt wederom in de 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1, samen met 14 andere ploegen. De eerste tegenstander op 12 september zal vv Groede zijn en het is een uitwedstrijd. Beide ploegen kennen elkaar door en door. De corona crisis is nog niet helemaal voorbij, maar er kan eindelijk weer gevoetbald worden. De mannen van het 1e team staan al een heel lange tijd te trappelen om weer het veld te mogen betreden. Tijdens het laatste seizoen 2020-2021 speelde Ria Westdorpe zijn eerste wedstrijd, thuis tegen vv Groede en won destijds met 2-1. Daarna volgde nog een 0-2 uitoverwinning op Koewacht, en een ruime thuiszege op Aardenburg met 6-0! Toen werd het seizoen stilgelegd, vanwege de corona perikelen. Ria Westdorpe was toen trotse lijstaanvoerder met 9 punten uit 3 duels. Doelpuntensaldo: 10 voor, 1 tegen!!!! Nu beginnen we weer helemaal opnieuw, en we zullen zien wat ons die eerste wedstrijd op zondag 12 september zal brengen. Ik wens in ieder geval de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun wedstrijd in Groede!!!                          Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.