KORTE NABESCHOUWING VAN HET DUEL WVV’67 – RIA WESTDORPE

IN HET KADER VAN HET BEKERTOERNOOI

Op zondag 5 september 2021 speelde onze 1e selectie hun eerste bekerduel van dit nieuwe seizoen 2021-2022. Het betrof een uitduel tegen WVV’67 uit Woensdrecht. Ria Westdorpe, was naast WVV’67, ook nog ingedeeld met vv Vogelwaarde. Het duel uit tegen WVV’67 begon om 14.30 uur en de scheidsrechter was dhr. N. Sivac. In de eerste helft werd er weinig gescoord, slechts éénmaal door WVV’67. Na het rustsignaal bracht de ploeg uit Woensdrecht de score op 2-0, en later op 3-0. De wedstrijd leek gespeeld, maar in de laatste 10 minuten van het duel werd het nog 3-1, en zelfs nog 3-2. Maar dat bleef het ook tot het eind! Jammer voor de mannen uit Westdorpe. Dan maar proberen om het tweede bekerduel, op donderdag 9 september aanstaande, thuis tegen Vogelwaarde te winnen! Die wedstrijd begint om 18.30 uur. Ik wens alvast de gehele ploeg en de technische staf ontzettend veel succes met die wedstrijd!!!!

                                                                                                  Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.