VOORBESCHOUWING BEKERWEDSTRIJD WVV’67 – RIA WESTDORPE ZONDAG 5 SEPTEMBER 2021

Op zondag 5 september aanstaande zal het 1e team van Ria Westdorpe zijn eerste bekerduel van het nieuwe seizoen 2021-2022 spelen. Het wordt een uitduel tegen WVV’67 uit Woensdrecht. De andere tegenstander van Ria Westdorpe in deze bekerpoule is vv Vogelwaarde. Deze ploeg treffen we op donderdag 9 september, thuis in Westdorpe om 18.30 uur. WVV’67 speelt in de 4de klasse B van het zondagvoetbal district zuid 1. In het seizoen 2018-2019 speelde deze ploeg nog in onze 4de klasse A. We verloren destijds zowel thuis als uit. Maar dat was toen. We hebben nu een heel ander team en we zullen er vol voor gaan in Woensdrecht. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en de scheidsrechter is dhr. S. Dogan. Ik wens in ieder geval de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun bekerduel tegen WVV’67!!                                              Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.