COMPETITIEVERVOLG VOOR RIA WESTDORPE 1

COMPETITIEVERVOLG VOOR RIA WESTDORPE 1
VALT DEFINITIEF WEG

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 februari 2021 jongstleden, is het duidelijk geworden dat alle competities in de A-categorie definitief worden stilgelegd. Er blijft te weinig tijd over om de competities uit te spelen. Er zal dan, net als in het vorig seizoen, geen promotie of degradatie plaatsvinden. De indeling voor het seizoen 2021-2022 zal gebaseerd worden op de indeling van het huidige seizoen 2020-2021. Voor deze teams in de A-categorie wordt in navolging van de B-categorie ook de KNVB Regio-cup aangeboden, zodra de coronamaatregelen dat toestaan. Dat is dus nog niet helemaal zeker.

Wat houdt deze Regio-cup nu eigenlijk in?? De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen. Oorspronkelijk was dit bedoeld voor de teams uit de B-categorie, maar teams uit de A-categorie kunnen zich nu ook hiervoor aanmelden. De startdatum en duur van de Regio-cup zijn uiteraard ook afhankelijk van het coronaverloop de komende weken. Zodra er meer bekend is over deze Regio-cup, dan horen jullie wel weer van mij.                     Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.