HERVATTING COMPETITIE

HERVATTING COMPETITIE NAAR ALLE
   WAARSCHIJNLIJKHEID HALF JANUARI ’21!

Naar het zich laat aanzien begint de hervatting van de competitie bij de amateurs half januari 2021, direct ná de winterstop. Dat is althans de optie bij de KNVB, die de meeste kans maakt. Of er dan publiek aanwezig mag zijn is nog niet helemaal duidelijk. Half december 2020 valt hierover een beslissing. Als het mogelijk is, dan vervallen wel de bekercompetities en wordt er in juni 2021 doorgespeeld. De nacompetitie zal er dan niet zijn dit seizoen, waardoor voor een aantal competities de promotie/degradatieregeling aangepast moet worden. Bij dit scenario wilt men proberen om de competitie toch helemaal te laten uitspelen. Er zal dan mogelijk ook midweeks gespeeld moeten worden en ook tijdens het carnavalsweekend en tijdens de krokusvakantie.

Ook denkt men eventueel aan een dubbel programma tijdens het Paasfeest, namelijk op 3 en 5 april 2021. Laten we hopen dat dit allemaal doorgang zal kunnen vinden, want de spelers staan te trappelen om weer het veld in te mogen en wedstrijden te spelen. De ingelaste pauze duurde deze keer ook wel heel erg lang, maar wat nodig was moest gevolgd worden. Zoals het er nu uitziet, daalt het aantal besmettingen gestaag, maar het is de ene dag weer anders, dan de volgende dag. Er schijnt ook een vaccin in de maak, maar wanneer dat uitgeleverd kan worden is nog altijd onduidelijk. O, wat zou het weer gezellig en spannend worden bij het voetbal, wanneer deze pandemie eindelijk een stop kan worden toegeroepen. Daar hoopt iedereen op. De weekenden zullen weer een andere invulling krijgen, en daar zal menig liefhebber van de voetbalsport énorm blij mee zijn, waarbij ondergetekende zich volledig bij aansluit!!            Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.