HET IS STIL AAN DE OVERKANT

     HET IS STIL AAN DE OVERKANT, MAAR OOK AAN

      DEZE KANT, EN ACHTER DE DOELEN, OVERAL!!!       

O, die corona toch! Alweer een afgebroken seizoen bij alle amateurclubs in alle districten. De rem is weer ingetrapt, net nu we eindelijk weer eens lekker bezig waren. Onze 1e selectie had uit 3 gespeelde wedstrijden 9 punten behaald, en stonden tot nu toe trots op een gedeelde 1e plaats, met 2 ploegen die ook uit 3 duels 9 punten hadden behaald, namelijk Hontenisse en Hoofdplaat. Voorlopig is de stop voorzien tot zondag 17 januari 2021. Ria Westdorpe zal dan een uitduel spelen tegen sv Oostburg.. Maar juich niet te vroeg, het zou best wel eens verlengd kunnen worden. Niets is meer zeker.

De velden raken in deze herfstperiode ook steeds meer onder de bladeren, en het is dat de doelen er nog staan, anders zou niets meer herinneren aan een voetbalveld. Veel voetbalfanaten moeten wegen vinden om de weekenden door te komen. Sommigen krijgen zelfs afkickverschijnselen. En het was ook spannend, iedere zondag een wedstrijd. Bij de KNVB zijn ze al bezig om manieren te verzinnen om de competities toch op de één of andere manier uit te laten spelen. Er wordt gedacht aan alle niet gespeelde wedstrijden op 0-0 te laten eindigen. Wat de werkelijke gedachte hierachter is, kan ik niet bevatten?? Ik denk dat we de tijd gewoon moeten uitzitten, en accepteren wat er allemaal nog verder op ons pad komt. Maar laten we één ding niet uit het oog verliezen: Gezondheid gaat boven alles! Verder wens ik iedereen prettige feestdagen en een goed 2021!!!           

Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.