Ria W. – Aardenburg, zondag 11-10-2020

Voorbeschouwing Ria W. – Aardenburg, zondag 11-10-2020

Op zondag 11 oktober 2020 speelt Ria Westdorpe een thuiswedstrijd tegen AVC Aardenburg. Deze club speelde de afgelopen 4 seizoenen nog in de 5de klasse van het zondagvoetbal, maar sinds dit seizoen weer in de 4de klasse. Ze hebben tot nu toe 2 duels afgewerkt en 3 punten behaald. Ria Westdorpe heeft ook 2 wedstrijden gespeeld, maar onze club heeft al 6 punten behaald. Afgelopen zondag 4 oktober zou AVC Aardenburg hebben moeten aantreden tegen Groede, maar die wedstrijd werd afgelast. Ria Westdorpe moest op die zondag aantreden, uit tegen vv Breskens, maar ook dat duel werd afgelast. In de huidige stand staat Ria Westdorpe op de 4de plaats, met 6 punten uit 2 duels. AVC Aardenburg staat op de 10de plek, met 3 punten uit 2 wedstrijden. Ria Westdorpe zou in staat moeten zijn om dit duel winnend af te sluiten, maar de regel is: de bal is rond, en je weet nooit hoe een wedstrijd afloopt! Ik wens de gehele selectie en de technische staf van Ria Westdorpe veel succes met hun missie tegen AVC Aardenburg op zondag 11 oktober aanstaande!                   Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.