VV BRESKENS – RIA WESTDORPE

VV BRESKENS – RIA WESTDORPE AFGELAST!!

Op zondag 4 oktober 2020 zou Ria Westdorpe een uitduel hebben moeten spelen, uit tegen vv Breskens. Maar door een vermoedelijk geval van corona in de selectie van vv Breskens, werd deze wedstrijd afgelast!! Hetzelfde lot trof de wedstrijd Hontenisse tegen Oostburg. Ook hier was corona de spelbreker. In deze 4de klasse A van het zondagvoetbal was er nog een wedstrijd afgelast, namelijk Aardenburg tegen Groede. 5 Andere duels konden wel gespeeld worden. De uitslagen waren als volgt: Sluis-Hulsterloo: 4-5!, Graauw-Corn Boys: 7-0!, Biervliet-IJzendijke: 1-1, Vogelwaarde-Koewacht: 2-2, en Hoofdplaat-SDO’63: 6-3.

De stand in deze 4de klasse A is na deze zondag als volgt:

Hoofdplaat 3-9 Breskens 2-3
Hontenisse 2-6 (+8) Aardenburg 2-3
Oostburg 2-6 (+4) Sluis 3-3
Ria Westdorpe 2-6 (+3) Koewacht 3-2
Graauw 3-6 IJzendijke 3-1
Hulsterloo 3-6 Vogelwaarde 3-1
Biervliet 3-5 SDO’63 3-0
Groede 2-3 Corn Boys 3-0
       

                                                                                                  Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.