Koewacht – Ria W. zondag 27 sept. 2020

Voorbeschouwing Koewacht – Ria W. zondag 27 sept. 2020

Op zondag 27 september 2020 zal Ria Westdorpe hun tweede wedstrijd van dit nieuwe seizoen 2020-2021 spelen. Het wordt een uitduel tegen RKVV Koewacht. Deze ploeg speelde op zondag 20 september jongstleden hun openingsduel, uit tegen vv Biervliet, en het werd een gelijkspel: 1-1. Ria Westdorpe speelde op die dag thuis tegen vv Groede en won met 2-1. Tijdens het vorige seizoen 2019-2020 speelden Ria Westdorpe en RKVV Koewacht slechts 1x tegen elkaar. Dat was in Koewacht en het werd een ruime overwinning voor de mannen uit Westdorpe: 0-4! De wedstrijd in Westdorpe tussen beide teams werd niet meer gespeeld, wegens de corona perikelen. Ik wens in ieder geval de gehele selectie en de technische staf van Ria Westdorpe véél succes in Koewacht op zondag 27 september aanstaande!!!!                                                                            Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.