Ria Westdorpe – vv Groede, zo.20-9-20

Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Groede, zo.20-9-20

Op zondag 20 september 2020 speelde onze 1e selectie hun eerste wedstrijd van dit nieuwe seizoen 2020-2021. Het betrof een thuiswedstrijd tegen vv Groede van trainer André de Nooijer. In het seizoen 2019-2020 hadden beide clubs slechts één keer tegen elkaar gespeeld, namelijk in Groede, uitslag: 2-3! De thuiswedstrijd in Westdorpe kon niet meer gespeeld worden vanwege de corona perikelen. Enkele weken geleden had Ria Westdorpe het seizoen eigenlijk al geopend met de bekercompetitie en daarin niet slecht gepresteerd: thuis met 5-3 gewonnen van vv METO, uit gewonnen met 0-7 van vv Corn Boys, en uit verloren van 3de klasse ploeg Victoria’03 met 4-0. Bijna door, maar net niet voor Ria Westdorpe! Vandaag stond de wedstrijd onder de leiding van dhr. F. Hematyar. De wedstrijd begon om 14.30 uur en beide ploegen probeerden hun beste spel op de mat te leggen. Veel kansen vielen er niet te noteren, maar het was vv Groede, die op slag van rust toch op 0-1 kwam. Dat was even een klap voor onze ploeg, maar we hadden nog een hele tweede helft! En ja hoor, nét na de rust maakte Osman de gelijkmaker: 1-1! De ploeg van Ria Westdorpe putte hier veel moed uit en probeerde door te stomen. In de 70e minuut kwam de beloning, toen Tollenay, wie anders, de 2-1 scoorde!! De mannen uit Westdorpe wisten tot het einde van de wedstrijd stand te houden, en zo kon de eerste overwinning van het nieuwe seizoen gevierd worden!! Je kon de winstpartij zeker niet onverdiend noemen!! Mannen, van harte gefeliciteerd namens mij met dit uitstekende resultaat in jullie eerste competitiewedstrijd!!!!                                                              Harry Brouns

Andere uitslagen in deze 4de klasse A waren vandaag als volgt: Aardenburg-Corn Boys: 6-5, Biervliet-Koewacht: 1-1, Breskens-Hulsterloo: 3-1, Graauw-SDO’63: 3-0, Hontenisse-IJzendijke: 3-0, Hoofdplaat-Vogelwaarde: 4-1, en Sluis-Oostburg: 1-4.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.