Ria W. – vv Groede, zondag 20 sept. 2020

Voorbeschouwing Ria W. – vv Groede, zondag 20 sept. 2020

Op zondag 20 september 2020 begint voor Ria Westdorpe het nieuwe seizoen 2020-2021. De ploeg speelt in de 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1, samen met 15! andere ploegen. De eerste wedstrijd is meteen een thuisduel, en wel tegen vv Groede. In het seizoen 2019-2020 speelde Ria Westdorpe alleen de uitwedstrijd tegen vv Groede, en won met 2-3. De thuiswedstrijd tegen vv Groede kon niet doorgaan wegens de Corona perikelen. In het seizoen 2018-2019 troffen beide teams wel 2x op elkaar. In Westdorpe werd het een overwinning voor de mannen uit Westdorpe: 4-2! en in Groede werd het een royale overwinning voor vv Groede: 5-0. De bedoeling is dat Ria Westdorpe een halve competitie speelt, dus 15 wedstrijden. Daarna wordt er een verdeling gemaakt: De bovenste 8 ploegen komen dan in een poule, en de onderste 8 ploegen komen in een poule. Dan spelen de verschillende ploegen om promotie en tegen degradatie. Ik wens in ieder geval het hele team en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun openingsduel tegen vv Groede op zondag 20 september aanstaande!!                                        Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.