Victoria’03- Ria W. zon. 6-9-2020

Nabeschouwing bekerduel Victoria’03- Ria W. zon. 6-9-2020

Op zondag 6 september speelde Ria Westdorpe hun tweede bekerduel van dit nieuwe seizoen. Het was een uitduel tegen vv Victoria’03 uit Oudenbosch. Deze club komt uit in de derde klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1. De einduitslag van dit duel was een 4-0 overwinning voor vv Victoria’03. Wij hadden ons eerste duel op zondag 30 augustus thuis tegen METO met 5-3 gewonnen. vv Victoria’03 won op die zondag in Sas van Gent van Corn Boys. vv Victoria’03 heeft nu uit 2 duels 6 punten. Ria Westdorpe uit 2 duels 3 punten, en Corn Boys moet nog hun tweede bekerduel spelen, uit tegen METO, op donderdag 10 september aanstaande. Waarschijnlijk wordt Victoria’03 de groepswinnaar in deze poule. Zij moeten nog uitspelen tegen METO op donderdag 17 september aanstaande. We zullen het allemaal wel zien.                                                     Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.