Ria W. – METO, zond. 30-08-2020

Korte nabeschouwing bekerduel Ria W. – METO, zond. 30-08-2020

Op zondag 30 augustus 2020 speelde Ria Westdorpe hun 1e bekerwedstrijd van dit nieuwe seizoen 2020-2021. Tegenstander was een oude bekende, namelijk RKVV METO uit Hoogerheide. 2 Seizoenen geleden speelden ze nog bij ons in de 4de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1. De andere 2 ploegen in deze bekerpoule waren vv Victoria’03 uit Oudenbosch en vv Corn Boys uit Sas van Gent. De scheidsrechter op deze zondagmiddag was dhr. N. Francke. De wedstrijd begon om 14.30 uur. Bij METO waren in vergelijking met het vorige seizoen 6 spelers vertrokken en dat was te merken. Na een tijdje stond het al 3-0 voor Ria Westdorpe, via Stijn Ridel, Mike de Sommeville en Samet Musela. Toch kwam METO nog voor de thee op 3-1 via Gijs Verresen. Cees van Tiel zorgde voor de 4-1, maar wederom Gijs Verresen scoorde de 4-2. Mike de Sommeville bracht het verschil weer op 3: 5-2. Kort voor het einde van de wedstrijd was het opnieuw Gijs Verresen die de eindstand op het bord bracht: 5-3. Een goede start van het team van Ria Westdorpe! De andere wedstrijd in deze poule was Corn Boys thuis tegen Victoria’03: 0-6!!! Het volgende bekerduel van Ria Westdorpe zal een uitduel worden tegen zondag 3de klasser Victoria’03 uit Oudenbosch!! Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 6 september aanstaande. Aanvang: 14.30 uur. Ik wens dan ook alvast alle spelers en de technische staf ontzettend veel sterkte met hun wedstrijd in Oudenbosch!!!                                              Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.