bekerduel Ria W – METO, zond. 30-08-20

Voorbeschouwing bekerduel Ria W – METO, zond. 30-08-20

Op zondag 30 augustus aanstaande speelt Ria Westdorpe in het kader van de beker hun eerste wedstrijd. Het betreft een thuisduel tegen RKVV METO uit Hoogerheide. De andere 2 ploegen in deze poule zijn Victoria’03 uit Oudenbosch, en Corn Boys uit Sas van Gent. In het seizoen 2018-2019 troffen Ria Westdorpe en RKVV METO elkaar twee keer. In Westdorpe werd het een royale 1-5 overwinning voor METO, en in Hoogerheide hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 1-1.

Op zondag 6 september aanstaande speelt Ria Westdorpe dan hun tweede bekerduel, en dat is een uitwedstrijd tegen Victoria’03. Het derde pouleduel is ook een uitwedstrijd, en wel op zondag 13 september tegen Corn Boys.

De eerste competitiewedstrijd zal plaatsvinden op zondag 20 september. Het wordt een thuiswedstrijd tegen vv Groede. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Op zondag 30 augustus aanstaande zal de scheidsrechter dhr. N. Francke zijn. Ik wens de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel sterkte gedurende de komende weken!                                               Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.