Breskens – Ria Westdorpe, zond.2-2-2020

Korte nabeschouwing van Breskens – Ria Westdorpe, zond.2-2-2020

Op zondag 2 februari 2020 speelde Ria Westdorpe een uitduel tegen vv Breskens. Eerder in dit lopende seizoen had de ploeg uit Westdorpe al thuis tegen vv Breskens gespeeld, en nipt met 2-3 verloren. We wilden dus duidelijk iets recht zetten. De wedstrijd ging toch enigszins gelijk op, met wisselende kansen, maar in de 45e minuut kwam vv Breskens toch op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Nouredine Zaha. Maar niet lang na de rust, in de 52e minuut zorgde Samet Musela voor de 1-1 gelijke stand. Het spel golfde op en neer en alles leek er op te wijzen dat dit duel wel eens in een gelijkspel zou eindigen. Maar niets was minder waar. Vlak voor het eindsignaal was het Niels de Booij, die namens vv Breskens, voor de winnende treffer zorgde: 2-1. Dat was wel even een domper voor de ploeg uit Westdorpe. Maar niet lang getreurd, komend weekend, op zondag 9 februari 2020 spelen we weer een thuisduel, en vv Hontenisse is dan de tegenstander. In de rangschikking staat deze ploeg 1 plaats onder ons, met 2 punten achterstand, dus we moeten wel voor de winst gaan! Ik wens dan ook de gehele selectie en de technische staf veel succes met hun wedstrijd tegen vv Hontenisse.                   Harry Brouns

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Hontenisse-Koewacht: 3-1, Clinge-Biervliet: 5-0, en IJzendijke-Groede en Sluis-Oostburg waren afgelast!

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Clinge 12-34 Sluis 10-15
Breskens 11-27 Hulsterloo 10-  8
Ria Westdorpe 11-20 Biervliet 11-  7
Hontenisse 11-18 IJzendijke 10-  6
Groede 10-17 Koewacht 12-  3
Oostburg 10-15    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.