vv Hulsterloo – Ria Westdorpe, zondag 8-12-2019

Nabeschouwing van vv Hulsterloo – Ria Westdorpe, zondag 8-12-19

Op zondag 8 december 2019 speelde Ria Westdorpe hun laatste wedstrijd voor aanvang van de winterstop. Het betrof een uitduel tegen vv Hulsterloo uit Nieuw-Namen. Afgelopen weekend, op zondag 1 december, speelde Ria Westdorpe nog een thuiswedstrijd tegen vv Biervliet en won met 3-2. vv Hulsterloo speelde toen thuis tegen vv Groede en het werd een gelijkspel: 3-3. Ria Westdorpe is de laatste weken in de winning-mood, en dat wilden ze graag zo voortzetten. Ze bezitten inmiddels al de derde plek in de rangschikking. De wedstrijd begon om 14.00 uur, vanwege de wintertijd, en de scheidsrechter was dhr. T. Reijne. De wedstrijd begon op en neergaand, met nog niet direct goede kansen aan beide zijden. In de 30e minuut was het echter raak voor Ria Westdorpe: Het was Samed, die de 0-1 op het scorebord bracht!! Eigenlijk mocht je zeggen, dat Ria Westdorpe heer en meester was tijdens dit duel, maar tot doelpunten leidde dit niet. Ook in de tweede helft was dit het geval. Maar je zult altijd zien, dat het toch nog mis kan gaan. Er was nog maar 5 minuten te spelen, en toen gebeurde het onvermijdelijke: Dave Taylor van vv Hulsterloo scoorde de gelijkmaker: 1-1. Bijna waren de 3 punten binnen geweest, maar nu moesten we onszelf tevreden stellen met 1 punt. Maar ja, altijd nog beter dan niets. Mannen, compliment voor jullie geweldige inzet. Jullie staan na vandaag nog altijd op een prachtige 3de plaats in de rangschikking, en daar mogen jullie best trots op zijn!          Harry Brouns

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Groede-Clinge: afgelast, Oostburg-Hontenisse: afgelast, Koewacht-Breskens: 2-5, en Sluis-IJzendijke: 1-0.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Clinge 9-25 Oostburg 9-12
Breskens 9-24 Hulsterloo 10-8
Ria Westdorpe 10-20 Biervliet 10-7 
Groede 9-17 IJzendijke 10-6
Hontenisse 9-15 Koewacht 11-3
Sluis 10-15    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.