Hulsterloo – Ria Westdorpe, zond. 8-12-2019

 Voorbeschouwing van Hulsterloo – Ria Westdorpe, zond. 8-12-2019

Op zondag 8 december aanstaande speelt Ria Westdorpe hun laatste wedstrijd van vóór de winterstop. Het betreft een uitduel tegen vv Hulsterloo uit Nieuw-Namen. Deze club speelde op zondag 1 december ook een thuisduel tegen vv Groede, met een 3-3 uitslag. Ria Westdorpe speelde toen thuis tegen vv Biervliet en won met 3-2. In de ranglijst staat Ria Westdorpe intussen op een uitstekende 3de plek, met 19 punten uit 9 duels. vv Hulsterloo staat op de 8e plek, met 7 punten uit 9 wedstrijden. Winst moet dus mogelijk zijn voor de mannen uit Westdorpe en zij zullen daar ook alles aan doen. Tijdens het afgelopen seizoen ontmoetten beide ploegen elkaar ook al 2x. In Westdorpe werd het een gelijkspel: 2-2, en in Nieuw-Namen was de uitslag: 4-2 in het voordeel van vv Hulsterloo. Dit jaar loopt het wat stroever bij de club uit Nieuw-Namen. Ik wens in ieder geval alle spelers en de technische staf van Ria Westdorpe veel sterkte met hun wedstrijd op zondag 8 december aanstaande!                                            Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.