Ria Westdorpe – vv Biervliet, zondag 1-12-2019

Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Biervliet, zondag 1-12-2019

Op zondag 1 december jongstleden speelde Ria Westdorpe een thuisduel tegen vv Biervliet. Onze mannen verkeerden de laatste weken in een bloedvorm en wilden dat graag zo voortzetten. De wedstrijd begon om 14.30 uur. We kwamen op een voorsprong: 0-1, door een eigen doelpunt van vv Biervliet. De 1-1 viel, door een doelpunt van Hoogstraate.  Een tijdje later in de wedstrijd kwamen wij op een 1-2 achterstand  door een doelpunt van Ben Ongenae. De 2-2 viel door een goal van Andreas. We dachten dat dit de eindstand zou worden, maar wij wisten toch nog een keer te scoren: 3-2 door een goal van Yassine. Gelukkig wisten we die voorsprong vast te houden tot aan het einde van de wedstrijd: wéér 3 punten erbij!! Laat dit maar voorlopig zo doorgaan!! Komend weekend spelen we een uitduel tegen Hulsterloo. We gaan er dan weer vol tegen aan. Ik wens dan ook de gehele ploeg en de technische staf ontzettend veel sterkte met dat duel. In de stand staan we inmiddels op de 3de plek, met 19 punten uit 9 duels!!!!                                                                                     Harry Brouns

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.