Ria Westdorpe – vv Biervliet, zondag 1-12-19

Voorbeschouwing van Ria Westdorpe – vv Biervliet, zondag 1-12-19

Op zondag 1 december aanstaande speelt Ria Westdorpe een thuiswedstrijd tegen vv Biervliet. Tijdens het afgelopen weekend speelde Ria Westdorpe nog een uitwedstrijd in en tegen Groede en won zeer verrassend met 2-3! vv Biervliet speelde toen thuis tegen Hulsterloo en won ook met 3-1. In de rangschikking staat vv Biervliet momenteel op de 8e plaats, met 7 punten uit 9 duels. Ria Westdorpe staat op de verrassende gedeelde 3de plek, samen met vv Groede, met 16 punten uit 8 wedstrijden. vv Groede heeft alleen een beter doelsaldo. Vorig seizoen troffen beide ploegen ook al 2x op elkaar. In Biervliet werd het een gelijkspel: 2-2, en in Westdorpe won Ria Westdorpe met 3-1. Ik wens Ria Westdorpe dan ook heel veel sterkte met hun wedstrijd op zondag 1 december aanstaande tegen vv Biervliet!!                                                                                       Harry Brouns

De stand in deze klasse is, voorafgaand aan dit duel, als volgt:

Clinge 8-22 Sluis 8-11
Breskens 7-18 Biervliet 9-  7
Groede 8-16 (+15) IJzendijke 8-  6
Ria Westdorpe 8-16 (+  7) Hulsterloo 8-  6
Hontenisse 8-14 Koewacht 10-3
Oostburg 8-12    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.