vv Groede – Ria Westdorpe, zondag 24-11-2019

Nabeschouwing van vv Groede – Ria Westdorpe, zondag 24-11-2019

Op zondag 24 november 2019 speelde Ria Westdorpe een uitduel tegen vv Groede. Deze ploeg stond in de rangschikking 1 plekje hoger dan Ria Westdorpe. Zij stonden op de derde plek, met 16 punten uit 7 duels en Ria Westdorpe stond op de 4de plaats, met 13 punten uit 7 wedstrijden. Als Ria Westdorpe zou kunnen winnen, dan zouden ze blijven meedraaien in de top. De wedstrijd begon om 14.30 uur en stond onder leiding van dhr. J. de Jong. Al na 10 minuten viel het eerste doelpunt, en dat werd gescoord door Rick Maenhout van vv Groede, en zo stond het 1-0. En nauwelijks 11 minuten later bracht Wesley Steyaert van vv Groede de stand al op 2-0. Ria Westdorpe dacht: “Waar gaat dit naar toe??” Maar nog geen 5 minuten later was het Tollenay van Ria Westdorpe, die voor de aansluitingstreffer zorgde: 2-1! En nog vóór het rustsignaal zorgde Ludo in de 34e minuut voor de gelijkmaker: 2-2. Wat een duel! Na de welverdiende thee ging het in de 2de helft toch gelijkmatig tegen elkaar op. Maar er werd toch niet gescoord. In de 72e minuut viel de grote verrassing: Het was wederom Tollenay die voor de voorsprong van Ria Westdorpe zorgde: 2-3! Daarna probeerde vv Groede het tij nog te keren, maar de mannen uit Westdorpe hielden dapper stand, en zo eindigde het duel in een schitterende uitwinst voor Ria Westdorpe!!! Zo kwam de ploeg uit Westdorpe in de stand op gelijke hoogte met vv Groede. Beide ploegen hebben nu 16 punten behaald uit 8 wedstrijden, alleen heeft vv Groede een beter doelsaldo dan Ria Westdorpe: +15 tegen +7. Complimenten mannen, we zijn allemaal trots op jullie! Komend weekend op zondag 1 december 2019, spelen we thuis tegen vv Biervliet, en dan gaan we er weer vol voor. We hebben de smaak te pakken!                                                                                         Harry Brouns

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Koewacht-Oostburg: 1-3, Biervliet-Hulsterloo: 3-1, Sluis-Breskens: 3-1, en IJzendijke-Hontenisse: 0-2.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Clinge 8-22 Sluis 8-11
Breskens 7-18 Biervliet 9-  7
Groede 8-16 (+15) IJzendijke 8-  6
Ria Westdorpe 8-16 (+  7) Hulsterloo 8-  6
Hontenisse 8-14 Koewacht 10-3
Oostburg 8-12    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.