Ria Westdorpe – vv Clinge, zondag 17 nov 2019

Nabeschouwing van Ria Westdorpe – vv Clinge, zondag 17 nov 2019

Op zondag 17 november jongstleden speelde Ria Westdorpe een thuisduel tegen de huidige koploper vv Clinge. De laatste wedstrijden van Ria Westdorpe waren zeer succesvol verlopen, en ze stonden op de 4de plaats in de rangschikking. We wisten dat het niet gemakkelijk zou worden, maar we zeggen maar zo: niet geschoten is altijd mis! We hadden ons voorgenomen om alles te geven en de koploper goed partij te geven. De wedstrijd begon om 14.30 uur. Het begin van de wedstrijd ging toch enigszins gelijk op. We hielden 24 minuten stand, maar toen scoorde Sven d’Hooge namens vv Clinge de 0-1. Wij lieten ons hierdoor niet ontmoedigen, en zetten een tandje bij. En warempel, vlak voor het rustsignaal kwam de beloning voor Ria Westdorpe. In de 44e minuut scoorde Moustafa el Houari de verdiende gelijkmaker: 1-1. Na de thee ging het wederom gelijk op, met kansen aan beide zijden maar er werd vooralsnog niet gescoord. In de 73e minuut was het Tyas Mariman, die namens vv Clinge de 1-2 op het bord liet aantekenen! Dat was wel even een tegenslag. Maar we gaven niet op en bleven aandringen. Maar wat we ook probeerden, de gelijkmaker zat er niet meer in, en zodoende eindigde deze wedstrijd in een 1-2 overwinning voor de koploper, vv Clinge. Je mag gerust stellen dat een gelijkspel een betere weerspiegeling van de wedstrijd was geweest, maar ja, zo is voetbal!!! Komend weekend, op zondag 24 november, speelt Ria Westdorpe een uitduel tegen vv Groede. Deze ploeg staat 1 plekje hoger dan ons in de rangschikking, n.l. op de derde plaats, met slechts 3 punten meer. Dus wie weet??                                               Harry Brouns

Andere uitslagen vandaag, 17 november, waren als volgt: Oostburg-Breskens: 3-4, Biervliet-Sluis: 2-2, Koewacht-IJzendijke: 1-0!, en Hulsterloo-Hontenisse: 0-2. Koewacht is eindelijk van de hatelijke nul af.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

Clinge 8-22 Sluis 7-8
Breskens 6-18 IJzendijke 7-6
Groede 7-16 Hulsterloo 7-6
Ria Westdorpe 7-13 Biervliet 8-4
Hontenisse 7-11 Koewacht 9-3
Oostburg 7-  9    
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.